Och apropå vildsvin? Vem har lagt ner det här? Ingen mindre än Hans Majestät Konungen minsann. Jag ska laga till nåt gött av det där vildsvinsinnanlåret någon dag! |
Annica visar upp en köttlåda med delar från både mufflon, vildsvin och and. Vill du veta lite priser så kan du hitta det under deras hemsida www.viltmarken.se. Det går utmärkt att beställa som privatperson. Vill man ha något speciellt djur eller styckdetalj kan man lägga in en beställning. Tillgången bestäms av jaktsäsongerna men det finns även fryst kött.
|
Kocken Stefan Johanssson och KarlBertil pratar köttkvalité och under armen har Stefan ett gäng fasaner som fick följa med hem till Högbo Brukshotel utanför Sandviken. Vill du också prata med KarlBertil? Ring 070-774 10 60, han hälsar att han mer än gärna svarar på frågor som rör jakt och viltkött. Ni kan också maila på annica@viltmarken.se eller kalle@viltmarken.se
|
Tack KarlBertil och Annika för att vi fick komma och hälsa på. Det var väldigt intressant och vi fick lära oss massor! Jag blev väldigt inspirerad av att laga mer vilt. Jag ska hem och tillaga både and och vildsvin!
|
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar